Saltar a continguts

Cavall de Ferro Moto Club

Navegació

Menú principal

Notícies

31/03/2010
Premiats per segona vegada
Imatge de complement Ampliar imatge

PER SEGONA VEGADA EL “CAVALL DE FERRO” MOTO CLUB HA ESTAT RECONEGUT PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE MOTOCICLISME.

La XIV Concentració Motorista “Ciutat de Tàrrega” organitzada pel “Cavall de Ferro” Moto Club ha estat guardonada per la Federació Catalana de Motociclisme. Ho va fer el passat día 19 de Desembre al Centre d`Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés en el marc d´un acte organitzat per la mateixa Federació a fi de reconéixer la tasca i atogar els premis a les millors figures del motociclisme català a nivell individual , de grup i totes les categories federades que al llarg de l´any competeixen i lluiten per un guardó al seu esforç i afició.

En el cas del Cavall de Ferro Moto Club, li ha estat atorgat el premi a la millor organització de concentració Moto_Turística de Catalunya; anteriorment, l´any 2006 ja va recollir aquest guardó. Cal pensar que alguna cosa es fa bé quan el reconeixement arriba, igualment i en la mateixa mesura, que quan les coses no es fan bé les crítiques són prou elocuents. No es el nostre cas i per aixó volem fer-ho públic, per fer saber a tots els que d´una manera o altra ens donen el seu suport quan s´atansa la Festa Major de Maig, a fi de poder organitzar la Concentració de Motos “Ciutat de Tàrrega”, sense el qual no fora possible dur a terme tot i l´esforç que hi dediquem.

Aquestes ratlles són d´agraïment, senzillament volem compartir un reconeixement amb qui creiem que es mereix , amb aquells que han confiat en la nostra tasca i aquest any, gràcies a tots ells, ce.lebrarem el nostre XV aniversari, i com no podía ser d´una altra manera ho farem com sempre, de la millor forma que sabem, en una festa que pertany a tots i el soroll dels motards arribats d´arreu fan de banda sonora ; el pastís de la festa ja el tenim, AQUEST PREMI. Així doncs, no ens queda més que invitar.vos a la Nostra festa: a la XV Concentració de Motos del Cavall de Ferro per la festa Major de Maig.(aviat confirmarem l´informació)

Annex: 1  (jpg 49.08KB)