Saltar a continguts

Cavall de Ferro Moto Club

Navegació

Menú principal

Notícies

28/04/2010
NOVA TÀRREGA 2010

ABRIL 2010, EL CAVALL DE FERRO ESCALFA MOTORS I JA SON XV.

Com cada any en aquestes dades el “Cavall de Ferro” Moto Club escalfa motors per dur a terme la seva cita més important, la Concentració Motorista Ciutat de Tàrrega que enguany està d´aniversari i cel.lebra ja la XV . Amb aquest motiu aprofitem per fer un recull de les activitats que es realitzen al llarg de l´any en forma de sortides esporàdiques, pogramades en grup, trobades amb altres moto clubs, de turisme i vacances, etc., però sempre amb el mateix fi, tornar a casa satisfets d´haber passat una bona estona i dur Tàrrega kilómetres enllà que després molts ens tornen amb la seva preséncia aquí, a la Nostra ciutat, a la Nostra Concentració i fan que cada any sigui única i especial, cosa que nosaltres agraïm i ens motiva.

Les activitats han estat nombroses tot i el moment difícil d´aquest passat any 2009, els nostres cavalls han continuat fent camí: a primers d´any invariablemente a Valladolid a la concorreguda i freda Pingüinos. Al Febrer, Ulldemolins a Tarragona en memoria als companys motoristes desapareguts durant l´any . Al Març, sembla que arranqui la temporada amb el temps que ja acompanya una mica i les sortides són més seguides; esmorzars a Agramunt, Balaguer i Rosselló i de Concentració a Passanant(una anomenada fora de lloc) organitzada per un moto club de Barcelona i a Balaguer on tot just iniciaben la seva aventura de Concentració. A l´Abril, de fira a Lleida, LleidaMoto,esmorzar a Aitona i a Albatàrrec i de Concentració a Fromista ,Palencia. Al Maig, a Anglesola de Concentració i festa gran a Tàrrega, a treballar però, la Nostra catorzena i per segona vegada premiada Concentració Ciutat de Tàrrega. Per acabar el mes, esmorzar a Golmes. Al començar l´estiu, al Juny, esmorzar a les Borges Blanques i ja amb plena calor, a l´Agost, de Concentració a St. Gaudens, França i a Ribaforada, Navarra. Al mes de Setembre i Octubre, els esmorzars motoristas són nombrosos i allí anem: Almenar,Menàrguens, Lleida, Bellcaire, Rosselló, Juneda i Alcarràs ja al Novembre. També a l´Octubre una Concentració a Andorra i per acabar l´any, com sempre també, de Concentració a Reus amb el fred altre cop present.

A banda d´aquestes, s´ha fet turisme en moto a diferents indrets del territori català, de la resta del país i fora d´aquest. Al Març i Abril, a Granada, a La Puebla de Don Fadrique , al Setembre a Albarracín, Teruel, al Novembre a Albacete,et…axi com altres sortides d´un día per indrets de la comarques i Aragó.

Com a sortida especial que cada any es fa abans de la Nostra a fora del país, aquest

passat any es va anar a Grecia a veure una mica d´historia i com sempre va resultar agotador però gratificant.Un cop més, aprofitant l´estada, el nostre Moto Club i Tàrrega va quedar pel record en una instantànea en terra llunyana . Esperem poder repetir experiéncies al llarg d´aquest any i continuar gaudint de la Nostra afició, LA MOTO.

Una vegada més, sols ens queda dir: fins aviat, esperem que el temps ens faci costat i puguem gaudir plegats de la Festa Major en general i de la XV Concentració en particular que aprofitem per dir-vos que us esperem a tots i agraïr la fidel col.laboració dels qui ens donen el suport un cop més gràcies.


CAVALL DE FERRO MOTO CLUB